Sport

2013.11.15. 11:45

Mindegy kik ellen, csak nyerni végre!

A zalaegerszegieknél lévő bizonytalanság a kisvárdaiak felkészülését is megnehezítette az idei utolsó hazai bajnokira.

A zalaegerszegieknél lévő bizonytalanság a kisvárdaiak felkészülését is megnehezítette az idei utolsó hazai bajnokira.Három bajnoki vereséget követően az alsóházhoz kezdett közelíteni a Kisvárda. Az NB II-es futballcsapat szombaton 13 órától a Zalaegerszeget fogadja, az idei utolsó hazai fellépés vízválasztónak tűnik. Ráhúzható a mérkőzésre a legfontosabb őszi fellépés jelző?

– Ilyen sarkosan nem fogalmaznék, mert mindegyik találkozó nagyon fontos, ráadásul ebben az osztályban valamennyi mérkőzésre egyformán komolyan kell készülni – mondta Révész Attila, a 12. helyen álló újonccsapat szakmai igazgatója. – Az viszont kétségtelen, hogy jelentőségét tekintve kiemelt találkozó előtt állunk, amelyen nagy szükségünk van a három pontra. A keddi Vasas elleni Ligakupa-siker jókor jött, egy célt viszont nem tudott szolgálni, az ellenfélben történt korai kiállítás miatt ugyanis nem gyakorolhattuk azt a játékrendszert, amelyet a Zete elleni mérkőzésünkre terveztem. Ugyanakkor Hegedűs Tibor visszatérésével bővült a variációs lehetőségünk, ám hogy ezt miként használjuk ki, az sok mindentől függ.

(A teljes cikket elolvashatja a Kelet-Magyarország 2013. november 16-i számában.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!