Sport

2013.11.15. 09:17

Új helyszínen új ellenféllel találkoznak

A hozzá hasonlóan jól rajtoló BKG DSE vendége lesz vasárnap a Nyíregyházi FSE-NYKS amatőr női NB-ben szereplő kosárlabdacsapata.

A hozzá hasonlóan jól rajtoló BKG DSE vendége lesz vasárnap a Nyíregyházi FSE-NYKS amatőr női NB-ben szereplő kosárlabdacsapata.A Spartcaus futballistái mellett az NYFSE-NYKS női kosárlabdázóinak is Szigetszentmiklóson lesz jelenésük a hétvégén. A vasárnap délutáni amatőr NB-s mérkőzésen a nyíregyháziak számukra új helyszínen, új ellenféllel, a Battyhány Kázmér Gimnázium Diáksport Egyesület (rövidítve BKG DSE) szemben mutatkozik be.

A rutinos, több fővárosi klubban (Ferencváros, TFSE, MAFC, Közgáz) megfordult játékosokra építő szentmiklósiak öt forduló után éppúgy négy győzelmet számlálnak, mint a nyíregyházi főiskolások. Ebből is adódik, hogy Farkasinszki Gyuláné, a vasárnapi vendég edzője ki-ki mérkőzésre számít, amelyet az agresszívebb védekezés és a jobb dobószázalék dönthet el. Az ellenfél játékosai egyénileg nem ismeretlenek a nyíregyháziak számára, az már nagyobb talány, hogy csapatként mire képesek. Hazai pályán, tehát valószínűleg a hétvégi összecsapáson is komplett sorral szoktak kiállni, ez pedig előrevetíti, hogy cseppet sem lesz könnyű dolga a tabella harmadik helyén álló NYFSE-NYKS-nek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!