Sport

2014.01.16. 13:14

Átutazta a világot az új esélyért

Fucsovics Márton szombattól a németországi Hailbronnban játszik, a selejtezőben kezd.

Fucsovics Márton szombattól a németországi Hailbronnban játszik, a selejtezőben kezd.Miközben Fucsovics Márton (182. a világranglistán) melbourne-i legyőzője, a francia Vincent Millot (268.) a főtábla második fordulójában a negyedik helyen kiemelt brit Andy Murray ellen játszott, a nyíregyházi teniszező éppen Németország felé utazott. Vagyis, nincs megállás azok után sem, hogy az Australian Openen egy hajszállal lemaradt élete első Grand Slam-tornán vívandó főtáblás mérkőzéséről, új lehetőség után kellett nézni.

Ez a lehetőség pedig a németországi Heilbronnban találta, meg, ahol a 106 500 euró összdíjazású kemény pályás ATP-challengerverseny lép fel. Méghozzá hosszú, Melbourne-Dubai-Nizza repülőút, majd az azt követő vonatozást követően. A németországi verseny erősségére jellemző, hogy Marci kedvező világranglista-helyezése ellenére is selejtezőre kényszerül, vagyis, aki él és mozog, csak éppen nem az ausztrál kánikulában üti a labdát, az ott lesz a heillbronni viadalon. Fucsovics várhatóan szombaton kezdi meg selejtezős szereplését.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!