Sport

2014.01.23. 09:29

Hogy lógó orral távozzanak

Fővárosi csapatokat keseríthet az NRK: pénteken az UTE, vasárnap az MTK érkezik a bujtosi csarnokba.

Fővárosi csapatokat keseríthet az NRK: pénteken az UTE, vasárnap az MTK érkezik a bujtosi csarnokba. Noha a Fatum-Nyírsuli-NRK élvonalbeli női röplabdacsapata a hét végi dupla fordulóban ki sem moccan a bujtosi csarnokból – fővárosi napokat tart. Pénteken (kezdés: 18 óra) az Újpest, vasárnap (17 óra) az MTK jön házhoz, azt viszont csak remélni lehet, hogy mindkét fővárosi egylet lógó orral távozik. Ami azt illeti, előbbi összecsapás ígérkezik rázósabbnak, elvégre az UTE az előkelő negyedik helyre tornázta fel magát a táblázaton, ugyanakkor a nyolc közé jutásért hajtó MTK számára közel sem mindegy a nyírségi túra kimenetele.

– Az Újpest olyan játékerőt képviselő csapat, amely a Békéscsabával vív harcot a négy közé kerüléséért - merült a részletekbe Balázs István, a Fatum-Nyírsuli-NRK trénere. – Tehát nyilvánvalóan a győzelemre törekszik ellenünk, sőt, információnk szerint ennek érdekében bolgár idegenlégióssal erősítettek... Nem lennénk meglepve, ha már őt is elhoznánk Nyíregyházára. A mi játékoskeretünk alakulgat: Roma Flóra immár teljes értékű munkát végez, kézsérülése után Sitku Tamara is elkezdte a futóedzéseket, sajnos, Hengsperger Anna válla továbbra sincs rendben, és mandula műtéten átesett liberó, Petróczy Enikő sincs még velünk.

(A teljes cikket elolvashatja a Kelet-Magyarországban vagy a Kelet.hu-n.)

KM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!