Sport

2014.01.17. 07:40

Lencseleves és sült kolbász

Dakar - Mint minden ilyen autóversenynek, az Africa Race-nek is megvan a maga élelmezési részlege: a versenyzők reggel és este a tábor éttermében európai falatokat fogyaszthatnak, míg napközben a „kalóriabombának” csúfolt kis zacskó tartalmát, kekszet, sajtot, aszalt gyümölcsöt, mini kolbászkát és egyebeket majszolhatnak.

Dakar - Mint minden ilyen autóversenynek, az Africa Race-nek is megvan a maga élelmezési részlege: a versenyzők reggel és este a tábor éttermében európai falatokat fogyaszthatnak, míg napközben a „kalóriabombának” csúfolt kis zacskó tartalmát, kekszet, sajtot, aszalt gyümölcsöt, mini kolbászkát és egyebeket majszolhatnak. A Qualisport hazai ízekkel is felszerelkezett: Várda Ferenc, a szervizkamion pilótája, egyben a csapat konyhafőnöke szilveszterkor lencselevessel, máskor pedig – amikor jutott idő a bográcsra - hol brassói aprópecsenyével, hol sült kolbásszal, hol pedig egyéb finomsággal lepte meg az együttes tagjait.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!