Sport

2014.01.23. 11:14

Műfüvön a Kaposvár ellen

Pénteken Debrecenben edzőmeccsel a Szpari, Minczér és Katona Cegléden járt.

Pénteken Debrecenben edzőmeccsel a Szpari, Minczér és Katona Cegléden járt. Csütörtökön egy edzéssel folytatja felkészülését a Nyíregyháza Spartacus. Lucsánszky Tamás vezetőedző délután az örökösföldi műfüvön vezényel majd edzést a játékosoknak. Miként arról már beszámoltunk, pénteken játssza első edzőmeccset a másodosztály listavezetője, mégpedig az élvonalbeli Kaposvár ellen.

A somogyiak Debrecenben edzőtáboroznak, és eldőlt, hogy a két csapat nem a pallagi pályák egyikén, hanem az Oláh Gábor utcai stadion műfüvén játszik. A kaposváriaknál Selymes Tibor személyében új vezetőedző van, a Szpari játékosai közül is frissen igazolt Jánvári Gábor számára lesz különleges a meccs, hiszen egykori csapata ellen léphet majd pályára.

Felröppent a hír, miszerint a piros-kékektől távozó Minczér Tibor és a huszonhatodik szülinapját ma ünnepelő Katona György Cegléden folytathatja. Nos, csütörtöki információink szerint ez korántsem biztos. A két focista valóban készült a Kanadából hazatért Kiss László irányította ceglédiekkel, szerdán a Paks ellen edzőmeccs pályára is léptek, ám az, hogy ott is folytatják, még kérdőjeles.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!