Sport

2014.02.23. 20:01

Amilyen könnyűnek indult, olyan nehéz lett

Nyíregyháza - Az első félidőben minden rendben volt. A Nyír-Flop Holdnig Nyíregyháza férfi kézilabdázói jól védekeztek (Boczák Kornél két hetest is megfogott) és a támadásokkal sem volt gond az Ózd elleni vasárnap esti bajnoki.

Nyíregyháza - Az első félidőben minden rendben volt. A Nyír-Flop Holdnig Nyíregyháza férfi kézilabdázói jól védekeztek (Boczák Kornél két hetest is megfogott) és a támadásokkal sem volt gond az Ózd elleni vasárnap esti bajnoki. Vezettek is biztosan, ráadásul az elvártnak megfelelően nyolcszor voltak eredményesek rendezetlen védelem ellen. Biztosan vezettek Nagy Csabáék (5-1, 8-4, 13-5, 15-6, 18-9), és már az első játékrész végén biztosan lefutottnak tűnt a meccs.

Szünet után aztán jött feketeleves, amelyet az egykori nyíregyházi kedvenc Muki, azaz Fekete László kezdett tálalni zsinórban lőtt három góljával. A hazaik az öltözőben maradtak és nem tudták felvenni a fordulatot, mindig ledobta a láncot a fogaskerék vették fel a fordulatot. Így aztán fogyott az előny, mint hajdanán téli estékrn tanyán a gyertya. Olyannyira, hogy fél perccel a vége előtt Fekete hetesből megszerzett tizenötödik (!) góljával mindössze egy találattal vezettek a házigazdák. Szerencsére a hátralévő időt sikerül támadásban kihúzni, így a könnyűnek tűnő, végül kínkeservesen megszerzett két pont csak itthon maradt.

Kézilabda: Férfi NB I. B, Kelet-csoport

Nyír-Flop Holding Nyíregyháza - Ózdi KC 31-30 (21-11)

Bujtosi csarnok, 200 néző, v.: Bócz, Wiedemann.

Nyír-Flop Holding Nyíregyháza: Gadnai – Nagy 10/4, Tarnavölgyi, Kleis 2, Debreczeni 3, Bursac 2, Juhász 4. Csere: Boczák (kapus), Kaplonyi 5, Bécsi 4, Braun, Szőllősi, Varga L 1.. Szakmai igazgató: Varga Zsolt.

Kiállítások: 2-2 perc. Hétméteresek:5/4, illetve 7/4.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!