Sport

2014.02.05. 14:14

Sportriporter a Spartacus 1928 Egyesület vendége

A Spartacus 1928 Egyesület folytatja a 2013 végén megkezdett programsorozatát, amelynek keretein belül ezúttal Horti Gábor sportriporter lesz a vendég.

A Spartacus 1928 Egyesület folytatja a 2013 végén megkezdett programsorozatát, amelynek keretein belül ezúttal Horti Gábor sportriporter lesz a vendég. Horti Gábort egyedi stílusa tette ismertté: a műfajra jellemző határokat átlépve alakította ki különleges hangvételű közvetítéseit, amelyeknek köszönhetően a tévénézők ma már nem feltétlenül a sportesemény, hanem a riporter személye miatt tekintik meg a mérkőzéseket. A beszélgetésen - többek között - szó lesz eddigi szakmai útjáról, a stílusváltoztatás okairól és annak visszhangjairól, valamint - a magyar labdarúgás iránti érzékenysége okán - a hazai foci állapotáról és jövőjéről is. Időpont: 2014. február 6. (csütörtök), 18 óra. Helyszín: Nyíregyháza, Rákóczi u. 8. (a Kelet Áruház alatt).

A beszélgetésre mindenkit szeretettel vár a Spartacus 1928 Egyesület."

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!