Sport

2014.02.14. 11:43

Szabolcsi virtus: szép szereplés Miskolcon

Miskolcon volt a házigazdája az idei első, pontszerző területi a kötöttfogású utánpótlás birkózó viadalnak. Az Észak-Keleti régiót megmozgató eseményen 18 egyesület 160 induló indulója lépett szőnyegre, köztük két szabolcsi klub – a Bököny DSE és a Cellspan Balkány SE – reménységei.

Miskolcon volt a házigazdája az idei első, pontszerző területi a kötöttfogású utánpótlás birkózó viadalnak. Az Észak-Keleti régiót megmozgató eseményen 18 egyesület 160 induló indulója lépett szőnyegre, köztük két szabolcsi klub – a Bököny DSE és a Cellspan Balkány SE – reménységei.A bökönyiek ragyogó eredményt elérve (18 olimpiai pont ) a csapatversenyben a második helyen zártak, csak a hazaiak előzték meg őket. A balkányiaknak sem kellett szégyenkezniük, két versenyzővel 5 olimpiai pontot szereztek, ami nyilván jól majd az év végi egyesületi rangsor összeállításánál.

- KM -

 


Birkózás

Észak-Kelet területi kötöttfogású utánpótlás bajnokság, MiskolcDiák II. korcsoport. 32 kg: 2. Felföldi Szabolcs (Bököny DSE).Diák I. korcsoport. 32 kg: 2. Gilányi Alex (Cellspan Balkány SE). 35 kg: 1. Seres Szabolcs (Bököny DSE). 38 kg_ 2. Balogh Dániel (Bököny DSE).Serdülő korcsoport. 38 kg: 1. Pásztor Richárd (Cellspan Balkány SE), 3. Seres Dániel (Bököny DSE) és Horváth Tamás (Bököny DSE). 50 kg: 3. Nagy Márkó (Bököny DSE). 54 kg: 1. Kurucz László (Bököny DSE). 76 kg: 2. Sándor Máté (Bököny DSE). 100 kg: 1. Barna Csaba (Bököny DSE).


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!