Sport

2014.03.02. 11:21

Győztes csatával indult a tavaszi hadjárat

<p>Szombaton a Békéscsaba lesz az éllovas Szpari vendége.

Szombaton a Békéscsaba lesz az éllovas Szpari vendége.Remek eredménnyel kezdte a tavaszi vizsgaidőszakot a Szapri. A labdarúgó NB II-ben listavezető nyíregyháziak pénteken a második helyen álló Dunaújvárosban nyertek Bajzát Péter góljával, és igen értékes három pontot szereztek a rivális vendégeként. A derbi elsősorban küzdelmes és nem sziporkázó játékot hozott, amiben a mély, sáros talaj is ludas volt.

- Igazi rangadót játszottuk a második helyezett ellen, a találkozón nagy volt a küzdelem. Az első félidőben gyámoltalanul kezdtünk, amit a szünetben szóvá is tettem az öltözőben. A második játékrész már rendben volt, és a vezetésünk után több nagy helyzetünk is volt, amelyekkel már akkor eldönthettük volna a találkozót, Sajnos kimaradtak a lehetőségek, és úgy véltem, hogy feljebb kell tolnunk a védekezést, ezért is cseréltem középpályást. Voltak is labdaszerzések, melyekből indulhattunk. A pálya talaja nem tette lehetővé, hogy folyamatos, pontos játék alakuljon ki, de ez persze ugyanúgy hátráltatta a hazaiakat is, így nem ez döntött. A legfontosabb az, hogy a győzelemmel értékes három pontot szereztünk, hiszen Dunaújvárosban nagyon nehéz nyerni. nyilatkozta Lucsánszky Tamás vezetőedző.

Ez a siker már bekerült a jegyzőkönyvbe, ez már a múlté. A dunaújvárosiakkal előtt így már hat pont a Szpari előnye. A nyíregyházi csapat hétfőtől az újabb megmérettetésre készül, ez is kemény lesz, hiszen a szombaton a Békéscsaba lesz a vendég a villanyfényes találkozón.

KM-ML

 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!