Sport

2014.03.21. 13:25

Jó formában lévő csapatok találkozója

Nyíregyháza - Újabb élvonalbeli klub utánpótlása lesz az ellenfél.

Nyíregyháza - Újabb élvonalbeli klub utánpótlása lesz az ellenfél.

Két jó formában lévő csapat feszül majd egymásnak vasárnap este (18 óra) a bujtosi csarnokban. A házigazda Nyír-Flop Holding Nyíregyháza NB I. B-és férfi kézilabdázói legutóbb a PLER Budapest II vendégeként nyertek 29–23-ra, mag a szintén élvonalbeli klub utánpótlását felvonultató Pick Szeged II a Tisza-partján kétvállra fektette (24-23) az egyik bajnokesélyes Balmazújvárost.

- Aligha kell ecsetelni, hogy nagyon kemény mérkőzés elé nézünk, ám a játékosok önbizalommal, és elszántsággal várják az újabb próbatételt. A szegediek jó passzban vannak, Tóth Mihály, dr. Czina József és Hegedűs Márk személyében az élvonalbeli rutinnal felvértezett játékosai vannak. Kemény, majd a hatos faluk, a fiataljaik pedig technikailag és taktikailag és képzettek.

Nem szeretnénk alkalmazkodni a játékukhoz, a saját elképzeléseinket szeretnénk majd megvalósítani. Amennyiben ez sikerült, akkor megszilárdíthatjuk a helyünket az élmezőnyben. A tavaszi eredményeink azt bizonyítják, hogy jó úton járunk, erről vasárnap sem szeretnénk letérni – fogalmazott Varga Zsolt, nyíregyháziak szakmai igazgatója. Örömteli, hogy mindenki egészséges, így a nyíregyháziak remélhetőleg a legerősebb csapattal veszik fel a küzdelmet a Tisza-partiakkal.

KM-ML

Ezek is érdekelhetik