Sport

2014.03.11. 10:35

Köszönik, de elég volt ennyi

A Szatmár Unió FC kispadjára visszatért Virovecz Pál, aki Siska Attilát váltotta az edzői poszton.

A Szatmár Unió FC kispadjára visszatért Virovecz Pál, aki Siska Attilát váltotta az edzői poszton. Nem feszítették tovább a húrt. Más magyarázata aligha lehet annak, hogy a Szatmár Unió FC a tavaszi nyitány előtti utolsó órákban edzőváltásról határozott. A megyei első osztályú futballcsapat háza tájáról már az őszi idény közben is ,,érdekes” hírek szállingóztak, majd januárban csaknem a teljes keret kicserélődött. Most pedig a kispad is megreccsent... Tény, ami tény, vasárnap már Virovecz Pál irányította a kiesés megúszásért hajtó együttest, amely kettős emberhátrányban szerzett pontot a szatmári rangadón – Csengerben.

– A Szatmár Unió FC vezetősége a bajnoki rajt kezdete előtti héten azt a döntést hozta, hogy megköszöni az eddigi szakvezető, Siska Attila munkáját, a hétvégi, Csenger elleni bajnoki mérkőzése már Virovecz Pál ült le a kispadra – közölte hivatalos formában Papp Attila, az SZUFC technikai vezetője.

– Mindez egy hosszabb folyamat lezárása, egyben a sajtó nyilvánossága előtt is szeretnének köszönetet mondani Siska Attilának eddigi tevékenységéért, nagyon sok sikert kívánunk neki az elkövetkező időszakra. Egyhangú döntés született az ügyben, ugyanakkor Virovecz Pál elé azt a célt tűztük ki, hogy próbálja meg az első tízbe ,,kormányozni” a csapatot a bajnokság végére. Rutinos, a szurkolók által is nagyon tisztelt és szeretett szakvezetőről van szó, nagyon bízunk abban, hogy sikeres lesz a régi-új tréner munkája.

A távozó Siska Attila nem kívánta kommentálni a történteket.

KM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!