Sport

2014.03.27. 09:40

Más történetet írnának

A Fatum-Nyírsuli-NRK számára véget érhet az idény – ha nyer Kaposváron.

A Fatum-Nyírsuli-NRK számára véget érhet az idény – ha nyer Kaposváron.Ez a tánc lehet a végső. A Fatum-Nyírsuli-NRK élvonalbeli női röplabdacsapata befejezheti az erre a szezon rendelt szereplését – ha nyert Kaposváron. A 7. helyért kiírt, az egyik fél két győzelméig tartó párharc első, bujtosi csarnokban megejtett találkozóján ugyanis a nyíregyháziak biztosan páholták el ellenfelüket: a bökkenő csupán annyi, az előző körben az MTK-Budapesttel vívott külön csata is így indult, aztán szomorújáték következett... De – remélhetőleg – ez egy másik történet.

– Én is abban bízom, hogy számunkra kedvezően alakul a meccs – adott hangot vágyának Balázs István, a Fatum-Nyírsuli-NRK edzője. – Biztos, hogy a Kaposvár ezúttal nagyobb ellenállást fog kifejteni, remélem, amennyivel többed mutat játékban, annyival tudunk mi is jobban teljesíteni, így aztán megmaradhat a két csapat közötti különbség.

Ne fessük az ördögöt a falra, mindazonáltal szabolcsi vereség esetén április 4-én, pénteken Nyíregyházán dől el a párharc kimenetele.

KM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!