Sport

2014.03.19. 11:47

Nem magyarázkodott – lemondott

Dudás Zoltán távozott, Ricsei Ferenc játékos-edzőként irányítja a Nagyecsedet.

Dudás Zoltán távozott, Ricsei Ferenc játékos-edzőként irányítja a Nagyecsedet. Nem cifrázták. Dudás Zoltánnak egyébként sem stílusa a sárdobálás. Tény, ami tény: a Nagyecsed edzője a távozás mellett határozott. Mégpedig a megyei első osztályú futballcsapat gyenge szereplése miatt. A szatmáriak legutóbbi hazai vereségük következtében a táblázat utolsó helyére zuhantak, a szakvezető pedig nem várt tovább.

Olyannyira szívén viseli az Ecsed sorsát, hogy inkább félreállt. Nagy szavak, magyarázkodás nélkül.

– Megszületett az a döntés, amit ilyen esetben szokott – közölte Dudás Zoltán. – A szerencsétlen eredménytelenség után sokat gondolkoztam mitévő legyek. Nem titok, most már elárulhatom, korábban felajánlottam lemondásomat, amit akkor Fodor András elnök visszautasított, ezúttal viszont elfogadta. Sok sikert kívánok a nagyecsedi csapatnak!

A hét végén sorsfordító jelentőségűnek tűnő, Sényő elleni idegenbeli összecsapáson már az időközben kinevezett Ricsei Ferenc irányítja a gárdát, aki kettős feladatkört betöltve – játékos-edzőként dolgozik. S, hogy miért titulálható vérbeli kiesés rangadónak a meccs? Nos, a házigazda tizennegyedik helyen táborozik, négy ponttal megelőzve a sereghajtó vendégeket.

KM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!