Sport

2014.03.16. 20:31

Piros lapok, hármas emberhátrány, győzelem

Budapest - A fővárosban szerzett értékes pontokat a Nyír-Flop Holding Nyíregyháza.

Budapest - A fővárosban szerzett értékes pontokat a Nyír-Flop Holding Nyíregyháza.Bravúros győzelmet aratott vasárnap délután idegenben a Nyír-Flop Holding Nyíregyháza. A nyírségiek a PLER II vedégei voltak, és a két csapat hamar egymásnak esett a végig kiélezett, paprikás hangulatú összecsapáson.

Az első félidőben hol az egyik, hol a másik csapat vezetett, a játékrész utolsó másoperceiben a hazai beállósa megütötte az egyik vendégjátékost, mire a két csapat tagjai dulakondi kedztek. A vendégek nagy megrökönyödésére a játékosokat szétválasztani igyekvő Bozidar Bursca, illetve a kispadról játékvezetőknek odaszóló Bécsi János piros lapot kapott.

A második félidőt hármas emberhátrányban kezdték a vendégek, akik nagyon odatették magukat, tizennégy percig nem kaptak gól, Boczák Kornél több ziccert is megfogott és fordítottak is a nyírségiek. Aztán előnyüket egyre növelve, remek teljesítménnyel biztos győzelmet arattak.

 


Kézilabda: Férfi NB I. B, Keleti csoport

PLER Budapest II–Nyír-Flop Holding Nyíregyháza 23–29 (15–14)

Budpaest, 300 néző, v.: Nagy, Turóczi.

Nyír-Flop Holding Nyíregyháza: Tamási – Nagy 6/1,

Tarnavölgyi 3, Varga L. 3, Braun 1, Bursac 1, Juhász 3.

Csere: Boczék (kapus), Kleis 7, Szőllősi 1, Kozma.

Szakmai igazgató: Varga Zsolt.

Kiállítások: 14-14 perc.

Hétméteresek: 1/1, illetve 2/1.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!