Sport

2014.03.05. 09:27

Szélnek eresztették az egypontos csapatot

„Nagy nevek” is felbukkantak a Kelet-Magyarország csoportban – Milotán viszont semmi nem változott.

„Nagy nevek” is felbukkantak a Kelet-Magyarország csoportban – Milotán viszont semmi nem változott. Akad itt néhány érdekesség... A teljes megyei első, illetve másodosztályú bajnokságot tekintve a Milota az egyetlen egyesület, amelynél „érintetlen” maradt a játékoskeret a téli átigazolási időszakban.

A Kelet-Magyarország csoportban szereplő csapattal ellentétben a Mérk-Vállajnál szélnek eresztették az ősszel látott garnitúrát. Helyesebben, csaknem mindenkit. Na ja, a tizenhat meccsen szerzett egyetlen árva pont édeskevés az előző idényt harmadik helyen (!) záró legénységtől, amely sereghajtóként, immár a januárban kinevezett Szimuly Gábor irányításával – no meg regimentnyi régi-új játékossal ‑ próbál megkapaszkodni.

Az edzőváltásoknál maradva... Tóth Zoltán visszatért a nyírcsaholyi kispadra, a harc­edzett Vojtkó István ismét munkát vállalt egykori együttesénél – a Nyírmeggyesnél. Aki abszolút a háttérből érkezett, az nem más, mint Bodó Imre, ő az ugyancsak csávában lévő Vitkával kezd „feltámadási hadműveletbe”.

(A teljes cikket elolvashatja a Kelet-Magyarországban vagy a Kelet.hu-n.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!