Sport

2014.05.31. 20:20

Méltósággal és győzelemmel búcsúztak

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Hegedűs Tibor két góljával az utolsó NB II-es meccsen legyőzte a Ceglédet a Kisvárda Master Good, így három ponttal búcsúzott el a labdarúgó NB II-től.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Hegedűs Tibor két góljával az utolsó NB II-es meccsen legyőzte a Ceglédet a Kisvárda Master Good, így három ponttal búcsúzott el a labdarúgó NB II-től.Jegyzőkönyv

Kisvárda Master Good–Ceglédi VSE 2–0 (0–0)

Kisvárda, 550 néző, v.: Szőts (Butkai, Galán).

Kisvárda: Nacsa – Kornutjak, Hegedűs T., Mboussi, Molnár R. – Bognár Zs. – Miskolczi, Üveges (Lakatos I., 76.), Fodor A. (Irhás, 53.), Popovics – Pavlov. Szakmai igazgató: Révész Attila.

Cegléd: Kovács A. – Robson, Miklósvári (Szabó M., a szünetben), Koncz Zs., Szala – Erős R. – Rebrik (Markó, 56.), Koós G., Tisza K., Lipusz – Horváth S. (Kormos, 65.). Vezetőedző: Szabó István.

 Percek, események

 63. perc: Kornutjak cselezett a bal oldalon a tizenhatoson belül, majd a becsúszó Szabó Martin buktatta. A tizenegyesből Hegedűs jobbal a jobb alsó sarokba lőtte a labdát, 1–0.

 78. perc: Irhás baloldali szöglete után a berobbanó Hegedűs 6 méterről a bal alsó sarokba fejelte a labdát, 2–0.

 

Mesterszemmel

 Révész Attila: – A hangulattalan mérkőzésen végig érződött a tét nélküliség. Most sem támadónak sikerült az ellenfélnek a kapuba találni, mégis úgy gondolom, hogy az eredmény örömteli, és méltósággal búcsúztunk ettől az osztálytól, ahová remélem egy év szünet után, megerősödve visszatérünk.

 Szabó István: – A célunkat már egy hete teljesítettük, most azok a játékosok kaptak lehetőséget, akik eddig kevesebb esélyt kaptak. Van olyan, akivel elégedett voltam, másokkal nem annyira.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!