Sport

2014.08.25. 11:05

Mással is kiszúrna, ha duzzogna

Kisvárda - A győztes gólt szerző Fodor András elfogadta a kialakult helyzetet, és minden erejével a várdai bajnoki címért küzd.

Kisvárda - A győztes gólt szerző Fodor András elfogadta a kialakult helyzetet, és minden erejével a várdai bajnoki címért küzd.

Magát bajnokesélyesnek tartó, és az ellenfelek által is annak vélt csapatnak úgy kell kezdenie a bajnokságot, ahogy azt a Kisvárda Master Good tette. Az NB II-nek a tavasz végén búcsút intő, de oda azonnal visszavágyó szabolcsi alakulat a DVSC-DEAC elleni hazai sikere (3–1) után idegenben is győzelemmel debütált. A várdaiak a Bp. Honvéd-MFA ellen nyertek 1–0-ra.

Fodor András legutóbb márciusban, a Szolnok elleni találkozón szerzett olyan gólt, amely csapata 1–0-s győzelmével párosult. Igaz, az akkori szabadrúgás-találatát követően azonnal tudni lehetett, hogy azzal kialakult a végeredmény, hiszen már a hosszabbításban született a gól. Most a 41. percben jött el az igazság pillanata, de vajon abban a pillanatban lehetett-e érezni, hogy a találat akár három pontot is érhet.

– Benne volt a pakliban, hogy úgymond egygólos mérkőzés lesz, mert a Honvéd ebben az összetételben jó erőkből állt – így Fodor András. – Gólból ugyan csak egy született, de helyzetből volt több, mi is eldönthettük volna a meccset, hiszen Marko Milovac és a csereként beállt Myke Bouard Ramos előtt is nyílott lehetőség a gólszerzésre, de el kell ismerni, a végén a Honvéd került fölénybe, akkor már őriztük az eredményt, amit célfutballt bemutatva el is értünk.

A teljes cikk elolvasható a Kelet-Magyarország 2014. augusztus 26-i számában.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!