Sport

2014.08.18. 11:18

Sorsdöntő szülinapi gól

Nyírbátor - Lipcsei Márk úgy kezdte az aktuális bajnokságot, ahogy még soha: bevette az ellenfél kapuját.

Nyírbátor - Lipcsei Márk úgy kezdte az aktuális bajnokságot, ahogy még soha: bevette az ellenfél kapuját.

Ha volt születésnapi kívánsága Lipcsei Márknak, akkor az alighanem úgy hangozhatott, hogy olyan gólt szerezzen a tiszaújvárosi nyitómeccsen, amellyel döntően befolyásolja a bajnoki kimenetelét. A nyírbátoriak középpályása éppen az NB III-as őszi idénynyitó napján volt 21 éves, és 1–1-es állásnál vette be a hazai kaput, amivel nagyban hozzájárult csapata 3–1-es sikeréhez.

– A születésnapom általában az őszi idénynyitó környékére esik, de ilyen jól még egyszer sem sikerült az első mérkőzésem, mint a mostani – mondta Lipcsei Márk. – Ugyan a bajnoki főpróbaként emlegetett Vác elleni kupamérkőzésünk rosszul alakult, az öltözőben mégsem volt rossz a hangulat, és ezt jó előjelnek tekintettük a tiszaújvárosi mérkőzésre. Fontosnak éreztük, hogy ne aladjunk bele a meccs elejébe, megszereztük a vezetést, és irányítottuk is a pályán történteket. Az egyenlítés után kritikus perceket éltünk át, de hamar sikerült visszavennünk a vezetést: Pálvölgyi Balázs labdájával kerültem helyzetbe, a kapus jobbra vetődött, én pedig a bal sarokba küldtem a labdát.

A teljes cikk a Kelet-Magyarországban augusztus 19-ei számában olvasható. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!