Sport

2014.08.25. 12:51

Valér válla bánta az ütközést

Nyíregyháza - A tavalyi csapata ellen játszott meccsről kulcscsonttöréssel a kórházba került Kapacina Valér, a Honvéd futballistája.

Nyíregyháza - A tavalyi csapata ellen játszott meccsről kulcscsonttöréssel a kórházba került Kapacina Valér, a Honvéd futballistája.

Nem volt jó hétvégéje Kapacina Valérnak, a nyíregyházi nevelésű, Kisvárdán is megfordult Budapest Honvéd-futballistának. A középpályás az utolsó rostán esett ki a mérkőzésre nevezhető keretből a Puskás Akadémia elleni NB I-es mérkőzés (1–0) előtt, szombaton pedig a Honvéd-MFA NB III-as legénységének színében már az első félidőben súlyos sérülést szenvedett. Pedig az ellenfél éppen tavaly őszi csapata, a Kisvárda volt.

– Egy oldalszabadrúgást követően a kapu előtti tömegben valaki meglökött, így saját kapusunkkal Horváth Andrással ütköztem, ami után a bal vállamra estem – idézte fel a történteket a 21 éves futballista. – Mentő vitt el a Bozsik Stadionból, a kórházban pedig megállapították, hogy kulcscsonttörésem van, ám mivel nem mozdult el a sérült testrész, ezért nem volt szükség műtéti beavatkozásra. Felkötött kézzel közlekedem, és teljes pihenőre vagyok ítélve. Az első diagnózis alapján hét-nyolc hetes kihagyás vár rám, a kontroll után már nem zárták ki, hogy akár öt-hat hét múlva visszatérhetek. Bízom benne, hogy az utóbbi változat lesz az igaz.

Addig is Kapacina Valér szűkebb pátriájában, Sényőn tölti a felépülés első két hetét, hogy utána már a klubjánál végezhesse a rehabilitációt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!