Sport

2014.09.09. 17:59

Az ördög azért aludjon!

Nyíregyháza - Győrsövényházán kupázik a Nyíregyháza Spartacus, Zorán Kosztics pénteken tér vissza.

Nyíregyháza - Győrsövényházán kupázik a Nyíregyháza Spartacus, Zorán Kosztics pénteken tér vissza.Ki korán kell, meccset nyer! Kicsit sántít, de remélhetőleg szerdán így lesz. Ekkor lép pályára a Magyar Kupa soros körében a Nyíregyháza Spartacus, mégpedig a közel négyszáz kilométernyire található Rábca-parti Győrsövényház otthonában. A délután fél négytől kezdődő találkozóra így már reggel hétkor elindul a csapatot szállító busz.

A házigazda Győrsövényház a Győr-Moson-Sopron megyei II. osztály mosonmagyaróvári csoportjában tavaly az ötödik helyen zárt. Az idei pontvadászatban alighanem nyíltsisakosan játszanak, hiszen a nincs döntetlenük, vagy nyertek (kétszer), vagy veszítettek (szintén kétszer). A hét végi bajnoki fordulóban otthonukban kaptak ki 3-1-re Hédervártól. A Magyar Kupa előző körében Püspökladányban hosszabbítás után nyertek 2–1-re, így léptek tovább.

Maradva a Szparinál, Csábi József együttese pénteken jótékonysági meccsen Máriapócson szerepelt, egyénként a terveknek megfelelően tréningeznek a játékosok.

Az utazás a nagy kihívás

A maródiak közül Rezes László már otthon gyógyul, miként a Zorán Kosztics. A szerb légiós pénteken tér vissza Nyíregyházára, remélhetőleg jó hír jön majd a kontrollvizsgálatról. Bajzát Péter az elmúlt héten sérüléssel bajlódott, de már rendben van.

- Természetesen a továbbjutás a cél az újabb megmérettetésen. Ugyan mi vagyunk az esélyesek, ám főként a kupában az ördög nem alszik, így komolyan vesszük a találkozót és építjük tovább a csapatot. A legnagyobb kihívást a hosszú utazás jelenti, remélhetőleg azért ezzel sem lesz gond - vélekedett Csábi József.

KM-ML

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!