Sport

2014.09.13. 17:43

SZON-ÉLŐ – Nyíregyháza vs. Dunaújváros 0-0

Nyíregyháza – A labdarúgó NB I 7. fordulójában a Nyíregyháza Spartacus FC  a szintén újonc Dunaújváros csapatát látta vendégül a <span class="hlavicka">Sóstói úti stadionban</span>. A mérkőzésről élőben tudósítottunk szombaton 18:30-tól.

Nyíregyháza – A labdarúgó NB I 7. fordulójában a Nyíregyháza Spartacus FC  a szintén újonc Dunaújváros csapatát látta vendégül a Sóstói úti stadionban. A mérkőzésről élőben tudósítottunk szombaton 18:30-tól.


Labdarúgó OTP Bank Liga NB I, 7. forduló

Nyíregyháza vs. Dunaújváros

0 - 0


[liveticker name="szon-live-nyiregyhaza-vs-dunaujvaros-2014-09-13-1830"]


JEGYZŐKÖNYV

Labdarúgó OTP Bank Liga NB I., 7. forduló

Nyíregyháza Spartacus vs. Dunaújváros PASE

0 - 0

Nyíregyháza , 2108 néző. V.: Bognár T. (Berettyán P., Albert I.).


Nyíregyháza Spartacus FCBalogh – Fodor, Gengeliczki, Törtei, Szokol – Sándor, Abdouraman, Koller, Pekár – Bajzát, Pákolicz Vezetőedző: Csábi József

Dunaújváros: Milinte – Villám, Gavric, Szekeres, Dodlek – Nikházi, Józsi, Böőr, Peric – Csehi, Thiago. Vezetőedző: Dobos Barna


Gólszerző:

Sárga lap: Koller a 36., Csehi a 46., Nikházi a 64. percben.

Kiállítás:

Csere: Sándor helyére Huszák a 32., Józsi helyett Lázár az 51., Pákolicz helyére Szécsi a 62., Koller helyett Lázár bence a 79., Böőr helyett Ukwuoma a 80., Thiago helyére Pascua a 86.  percben.


Szpari: Újoncok derbije

Nyíregyháza - A válogatott meccs miatti szünetet követően olyan csapat ellen lép pályás a szombaton a Szpari, amelyet a jelenlegi élmezőnyből a legjobban ismerhet, a legfrissebb tétmeccses élményei vannak. A tavalyi, még NB II-es bajnokságban oda-vissza sikerült legyőzni a dunaújvárosiakat, itthon sima 4–0-ra, idegenben pedig 1–0-ra.


Újabb Szpari-nyolcas a kupában

Pekár László és Lázár Bence is triplázott Győrsövényházon.


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!