Sport

2014.09.21. 12:11

Új főtitkár és új elnökségi tagok a szövetségben

Sallai István tölti be a jövőben a főtitkári pozíciót. Személyi változásokról is döntött nemrégiben a Szabolcs-Szatmár-Berge megyei Kosárlabdaszövetség elnöksége.

Sallai István tölti be a jövőben a főtitkári pozíciót. Személyi változásokról is döntött nemrégiben a Szabolcs-Szatmár-Berge megyei Kosárlabdaszövetség elnöksége. Sallai István személyében új, dinamikus, lendületes, a sportágban naprakész főtitkárt választottak, és mivel az NB I A csoportos kerethez tartozó játékvezető volt eddig a megyében a Játékvezetői Bizottság elnöke, ezért megüresedett posztjára Gergely Csaba került. Ő az, aki eddig is a bírók képzését szervezte.

Az eddigi főtitkár Zentai Levente a továbbiakban is segíti utódja munkáját, emelett szakterületén az utánpótlásnevelésben kapott feladatot, ő lett az utánpótlásreferens, a „Dobd a kosárba!" program koordinátora. A fegyelmi bizottságot továbbra is dr. Mészáros Attila vezeti, a versenybizottság elnöke pedig Szulics Zsolt lett.

A Balogh Béla vezette elnökség tagja lett Zentai Levente, a tagságról lemondott Tisza András helyére pedig a tiszavasvári tagszervezet képviseletében Leányvári Attilát választották. Rajtuk kívül Makrai László, Sitku Ernő, Máté János, Farkasinszki Gyuláné és Móré Zoltán tagja a testületnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!