Sport

2014.10.30. 15:15

Az arab világban pattogtat az irányító

Nyíregyháza -  Új csapatot talált magának William Walker, aki a tavalyi bajnokság második felében szerepelt a Marso-NYKK élvonalbeli legénységében.

Nyíregyháza -  Új csapatot talált magának William Walker, aki a tavalyi bajnokság második felében szerepelt a Marso-NYKK élvonalbeli legénységében. A nyíregyháziak korábbi irányítója kivárt a csapatválasztással, hiszen csak a napokban írt alá a szaúd-arábiai Uhud Medinához – gyanítjuk, anyagilag kedvező feltételekkel.

Walker az egyik legjobb teljesítményt nyújtotta a 2014-es év első felében az NYKK-ban, 19 fellépésén 19,5 pontot átlagolt és meccsenként 4,6 gólpasszt is kiosztott. Egy másik korábbi nyíregyházi játékossal, a horvát centerrel, Matija Posciccsal kapcsolatos információ, hogy ő az olasz élvonalbeli Cremona játékosa lett. Az NYKK korábbi csapatkapitányának jelenlegi legénysége három forduló után két győzelemmel és egy vereséggel az ötödik helyen áll a legjegyzettebb magyar kosarast, Hanga Ádámot is foglalkoztató bajnokságban.

Maradva a mánál és a Marso-NYKK-nál, a története legjobb rajtját vett csapat szombaton a mostani bajnokságban először kényszerül idegenbe, és a szerdán még a Kecskemét otthonában szereplő Kaposvárhoz látogat.

KM-BT

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!