Sport

2014.11.07. 08:18

„Dani! Te fiú, te!”

Szabolcs - Szatmár- Bereg - A labdarúgó megyei II. osztály 13. fordulójának (kezdés: 13, ifi: 11) mérkőzéseit rendezik a hét végén.

Szabolcs - Szatmár- Bereg - A labdarúgó megyei II. osztály 13. fordulójának (kezdés: 13, ifi: 11) mérkőzéseit rendezik a hét végén.

Rakamaz Takarék-csoport

Tippel: Urr László, az Újfehértó edzője.

Vasárnap. Vasmegyer (15.)–Encsencs (7.): – Az encsencsieken múlik, hogy idegenbeli pontszerzést mikor akarják elkezdeni!

Apagy (3.)–Rakamaz (2.): – Igazi rangadó! Fecsku mesternek már biztos megvan mindhárom eredményre a poénos nyilatkozata...

Kótaj (5.)–Levelek (8.): – Ezen a mérkőzésen Kassai Viktornak és a törvényszéknek kellene bíráskodni!

Gávavencsellő (14.)–Nyírvasvári (12.): – Két rossz formában lévő csapat közül a jobb napot kifogó fog nyerni.

Ófehértó (13.)–Sényő (1.): – Nincs olyan idény, amelyben a bajnokesélyes ne botlana. De ez nem most lesz!

Nyíribrony (4.)–Nyírpazony (9.): – Az Ibrony mindent megfog tenni annak érdekében, hogy két egymást követő hazai vereség után javítson.

Napkor (11.)–GFSE-Oros (16.): – Feki barátom sem fog hozzá járulni a Grund sporttörténelméhez!

Terem (10.)–Újfehértó (6.): – Dani! Te fiú, te! Teremben jók vagyunk, Teremre győzni megyünk!

Nyírerdő-csoport

Tippel: Szilágyi Bertalan, a Vásárosnamény edzője.

Szombat. Vásárosnamény (1.)–Gyulaháza (2.): – Kitűnő viszonyunk a Gyulaházával, a felkészülési időszakban többször találkoztunk, így meglepetést aligha szerezhetünk egymásnak. Természetesen szeretnénk nyerni.

Vasárnap. Fényeslitke (4.)–Újdombrád (10.): – A vendégek sokat erősödtek azzal, hogy Kató István ült le a kispadra, de azt gondolom, ez is kevés lesz a pontszerzéshez Litkén.

Nyírkarász (3.)–Nagydobos (11.): – Ellenünk a Dobos játékában benne volt a pontszerzés lehetősége, a Karászban viszont nem véletlenül a mezőny egyetlen veretlen csapata. Győznek a hazaiak.

Ajak (8.)–Záhony (6.): – Közel azonos képességű csapatok találkoznak. Hogy a hazai pálya előnye, vagy a pillanatnyi forma dönt, arról ne engem kérdezzenek...

Demecser (12.)–Tiszamenti SE (14.): – Ha a vendégek nem szereznek pontot, nehéz tavasz elé néznek...

Vaja (9.)–Pap (7.): – A Pap egyre markánsabb formát mutat, míg a hazai csapat hullámzó teljesítményt nyújt. Háromesélyes.

Kék (13.)–Mátészalkai MTK (5.): – A Szalka a mezőny leggyorsabb csapata, nem hiszem, hogy Kéken megáll... Ha mégis megtörténik, vasutas nyelven fogalmazva: kiszállás, végállomás!

Pátroha (15.)–Őr (6.): – Mindkét csapat szimpatikus, hajtanak, küzdenek, csak az baj, hogy nem haladnak.

Kelet-Magyarország-csoport

Tippel: Opre Mihály, a Nagyecsed edzője.

Szombat. Kölcse (15.)–Csenger (3.): – Kettes. A Csenger egyenesbe jött, idegenben is begyűjti a három pontot.

Szatmárcseke (14.)–Túrricse (5.): – Ha a Cseke teljes csapattal lép pályára, szoros lesz a meccs, de ha nehezen is, nyer a Ricse.

Nyírmeggyes (8.)–Tyukod (9.): – A Tyukod jó kis csapat, a Meggyes viszont megtorpant az utóbbi időben. Azért a hazaiaknak áll a zászló.

Beregdaróc (16.)–Nyírcsaholy (4.): – Nem lesz egyszerű dolga a Csaholynak, de megszerzi a három pontot.

Vámosoroszi (6.)–Tiszakóród (11.): – Az Oroszi kulturált, jól futballozó csapat, ha nem is simán, legyűri a Kóródot.

Vasárnap. Tarpa (13.)–Milota (12.): – A Milota kiszámíthatatlan, a Tarpa kihasználhatja a hazai pálya előnyét.

Tunyogmatolcs (10.)–Tisztaberek (7.): – A Matolcs otthon bármire képes, a Tiszataberek pedig feltámadt az őszi hajrára. Döntetlen lehet.

Nagyecsed (1.)–Mérk-Vállaj (2.): – Háromszorosan rangadó. Jól szerepel a Mérk-Vállaj, második helyen áll, ráadásul szomszédvári csapat. Ettől függetlenül csak a győzelem elfogadható.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!