Sport

2014.11.21. 13:25

Módosítani kellett a figurákat

Nyíregyháza Füzesabony - A Nyíregyházi KC Gubó Alex nélkül lép pályára Füzesabonyban.

Nyíregyháza Füzesabony - A Nyíregyházi KC Gubó Alex nélkül lép pályára Füzesabonyban.

A hazai sikert követően szombaton Füzesabonyban lép pályára a Nyíregyházi KC. Az NB I B újoncával az előző szezonban a Magyar Kupában futottak össze a nyírségiek és biztosan léptek tovább idegenben. A füzesabonyiak 9 ponttal a nyolcadik helyen állnak tabellán, ám a legutóbbi körben egy nagy pofont (39-20) kaptak Egerben.

- Nagyon dühös vagyok, mert Gubó Alexnek nem volt jogos az eltiltás. Kaphatott volna egy figyelmeztetést vagy 1 meccses eltiltást 3 hónapra felfüggesztve - kezdte visszapillantását az algyőiek elleni hazai meccsre Varga Zsolt, a Nyíregyházi KC szakmai igazgatója. - Soha nem volt még piros lapja, a videóról visszanézett szituációban nem ütött, nem fejelt, csak ellenfele fölé tornyosult. A Görbicz Anitát szándékosan lefejelő Milena Knezsevics két meccse eltiltást kapott, Alex egy meccses eltiltása alapján annak életfogytiglaninak kellett volna lennie. Sajnos a külső körülmények gyakorta vannak ellenünk...

- Azért is vagyok bosszús, mert Alex hiánya miatt védekezésben és támadásban is meg kell forgatni azt a csapatot, amelyik lendületben volt, jól játszott. Feltérképeztük a füzesabonyiakat, a héten gyakoroltuk a rájuk kiszabott taktikákat, remélem, hogy eredményesek leszünk szombaton, hiszen győzni akarunk - így Varga Zsolt.

KM-ML

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!