Sport

2014.11.13. 11:27

Rosszul esett...

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A labdarúgó megyei II. osztály 14. fordulójának mérkőzéseit (kezdés: 13, ifi: 11) rendezik a hét végén.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A labdarúgó megyei II. osztály 14. fordulójának mérkőzéseit (kezdés: 13, ifi: 11) rendezik a hét végén.

Rakamaz Takarék-csoport

Tippel: Lőrincz Sándor, az Ófehértó edzője.

Vasárnap. Sényő (1.)–Gávavencsellő (14.): – Biztos hazai győzelem.

Nyírvasvári (12.)–Kótaj (4.): – A Kótaj egységes, jó csapat, szerintem nyírvasvári barátaim már most iegyeznének a döntetlennel. De hát, ha lesz belőle három pont.

Levelek (9.)–Apagy (3.): – Szomszédvári rangadó, amely háromesélyes. Nagyon örülünk annak, hogy a Levelek a kezdeti nehézségek után feltámadt, az Apagy pedig Szegfű Miska vezérletével bármire képes lehet.

Rakamaz (2.)–Nyírpazony (8.): – Nem esett jól Pista barátunk rólunk mondott nyilatkozata, kicsit megfogott bennünket. Mi próbálunk hétről, hétre úgy készülni, hogy a legjobbat hozzuk ki magunkból, és sportszerűen lejátszani a meccseinket. Nem pedig arra készülünk, hogy milyen frappáns nyilatkozattal tudunk valakiben, vagy valamelyik csapatban rossz érzést kelteni. Jó lenne, ha Pista is a labdarúgással foglalkozna! Két jó csapat mérkőzésén természetesen nyírpazonyi barátainknak szurkolunk.

GFSE-Oros (15.)–Nyíribrony (6.): – Lehet, hogy jön a történelem második fejezete?

Napkor (11.)–Vasmegyer (16.): – A Napkornak nyernie kell, ha nem akar a veszélyes zónába kerülni.

Encsencs (7.)–Terem (10.): – Ez is szomszédvári rangadó. Az Encsencs feljövőben, a Terem visszaesőben van, nagy valószínűséggel hazai győzelem születik, ha...

Újfehértó (5.)–Ófehértó (13.): – Az Újfehértóval általában jó meccset játszunk, ráadásul a hazai csapat feljövőben van. Nagyon bízom a fiúkban, hogy átérzik a mérkőzés súlyát, és mivel felnőtt edzőként még nem sikerült nyerni Újfehértón, talán ez a sorozat is megszakad.

Nyírerdő-csoport

Tippel: Dudás Zoltán, a Nyírkarász edzője.

Szombat. Mátészalkai MTK (5.)–Vaja (9.): – Gyuri barátomnak remek kis csapata van Mátészalkán, ezért a Soltész-testvérekből valószínű, hogy Bence fog a mérkőzés után örülni.

Őr (16.)–Kék (13.): – Ha a hazaiak kiheverték az elmúlt heti sokkot, és meg tudják őrizni kapujukat a vendégek ördögi támadásaitól, akkor bármi megtörténhet...

Vasárnap. Nagydobos (12.)–Fényeslitke (3.): – A Dobos eltiltottakkal kiegészülve veszélyes lehet a Litkére, de én azt mondom Pokol Laciéknak, hogy inkább most nyerjenek, mint a jövő héten!

Újdombrád (11.)–Pátroha (14.): – Mint tudjuk, az Újdombrád otthon bármire képes, a Pátroha a múlt héten méretes zakó kiosztásával hívta fel magára a figyelmet, de ha nagy mellénnyel lépnek pályára könnyen megfázhatnak.

Pap (7.)–Demecser (10.): – A Pap felzárkózott a középmezőnybe. A Demecser idegenben csak egy pontot szerzett, ha ezen nem fog változtatni, ebben az esetben nem tudják a hazaiak szájából kiénekelni a sajtot.

Tiszamenti SE (15.)–Ajak (8.): – Papíron az Ajak az esélyesebb, de Szanyi Janiéknak nem árt szem előtt tartani, hogy a házigazda sem kaphat ki mindig.

Záhony (6.)–Gyulaháza (4.): – Ha a Karasz Attilán, illetve Bardi Bélán múlna a mérkőzés eredménye, akkor mindkét csapat biztos győzelmet aratna. De mivel erre nem sok esély van, nyerjen a jobbik, persze, azt sem bánom, ha iksz lesz...

Nyírkarász (2.)–Vásárosnamény (1.): – Bevallom őszintén nem gondoltam, hogy a 14. fordulóban veretlenül, a második helyen állva fogadjuk a jó erőkből álló Vásárosnaményt. Szeretnénk folytatni jó sorozatunkat, már csak azért is, hogy minél tovább nyitott legyen a bajnokság.

Kelet-Magyarország-csoport

Tippel: Boros Károly, a Csenger edzője.

Szombat. Kölcse (15.)–Vámosoroszi (6.): – Kettes. Az Oroszi jobb csapat.

Milota (12.)–Beregdaróc (16.): – A Darócot még nem láttam játszani, a papírforma mindenesetre a Milota sikerét ígéri.

Túrricse (5.)–Tunyogmatolcs (10.): – A Túrricse hazai pályán mindenképpen esélyesebb.

Tisztaberek (8.)–Tiszakóród (11.): – Döntetlengyanús.

Csenger (2.)–Tarpa (13.): – Szeretnénk az ebben az évben utolsó hazai meccsünket győzelemmel letudni.

Vasárnap. Mérk-Vállaj (4.)–Szatmárcseke (14.): – A Cseke nagyon rossz formában van, a hazai csapat éppen ellenkezőleg, nagyon jól szerepel. Alighanem nyer a házigazda.

Nyírcsaholy (3.)–Nyírmeggyes (9.): – A szomszédvári meccsen a Meggyes nyilván megpróbál javítani az elmúlt heti produkcióján a jó képességű Csaholy otthonában. Háromesélyes.

Tyukod (7.)–Nagyecsed (1.): – Országos kettes.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!