Sport

2014.11.08. 14:47

Ünnepi mérkőzés a Fradi ellen

Nyíregyháza - A vasárnap déltől a legeredményesebb honi klub lesz a vendége a Nyíregyházi TK-nak a férfi tekézők szuperligájában.

Nyíregyháza - A vasárnap déltől a legeredményesebb honi klub lesz a vendége a Nyíregyházi TK-nak a férfi tekézők szuperligájában.

A Fradi, az Fradi. Minden műfajban, így a tekében is. Ugyan a többi sportághoz hasonlóan már itt sem a zöld-fehérek a legjobbak, de mint annyi területen, itt is a legeredményesebb honi klubról van szó. Így aztán ünnepi mérkőzés előtt állnak a Nyíregyházi TK játékosai is, akik vasárnap déltől a Ferencvárost fogadják.

Az is elképzelhetetlen volt korábban, hogy a nyíregyháziak előkelőbb helyen álljanak, mint a Fradi, márpedig az NYTK négy pontjával a hetedik helyen várja a két pontot gyűjtött, kilencedik fővárosiak elleni mérkőzést. Hogy kötelező lenne-e a győzelem?

Ilyet nem lehet állítani (mégis csak a Ferencváros érkezik), hiszen az ellenfél jobb erőkből áll attól, ahogy azt a tabella mutatja, de tény, a tavaly még nemzetközi kupaszereplést érő negyedikként zárt vendégcsapat azóta némileg meggyengült. A hazaiak teljes vértezetben várják az összecsapást, és eltökélt céljuk, hogy méginkább eltávolodnak neves riválisuktól, ami ugye csak győzelemmel érhető el. Ehhez azonban garantáltan jobb csapatfa-eredményre lesz szükség, mint legutóbb az újonc Pét ellen.

KM-BT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!