Sport

2015.01.05. 19:03

A héten akár már lehet új igazolás

Nyíregyháza - Révész Bálinték dogoznak az erősítésen, Zorán Koszticsnak megszületett a kisfia.

Nyíregyháza - Révész Bálinték dogoznak az erősítésen, Zorán Koszticsnak megszületett a kisfia.

Ez a nagy kacsavadászat időszaka. A honi fociban beindult a nagy híráramlás, melyik csapathoz ki megy, hogy igazolnak erősítenek az együttesek. Röpködnek a nevek, ténynek vett információk száguldoznak a világhálón. Pedig ez olyan mint a katonaságnál a szabadság.

Akkor volt biztosa, amikor már le is telt. Egy új játékos leigazolása akkor igaz, ha a felek aláírták a szerződést. Ez a lényeg, a többi csak hírhajszázás. Ez alól a Nyíregyháza Spartacus sem kivétel, az élvonalbeli újoncot is jó pár névvel összeboronálták már. Az tény, hogy a klub vezetése és Mátyus János vezetőedző erősíteni szeretne, az is tény, hogy védőt, középpályást és támadóst is akarnak igazolni. Az is igaz, hogy vannak kiszemeltek, de konkrétumokról még nem beszélhetünk.

Még csak kiszemeltek

Nehéz is lenne, hiszen ez az időszak a menedzsereké, aki sorra jelentkeznek be a kluboknál tuti játékosokkal. Aztán már röptetik is a hírt, hogy ez meg ez a klub ezzel meg ezzel a játékosokkal tárgyal. Ami azért valójában nem mindig igaz. Sőt...

A nyíregyházi klubnál is vannak kiszemeltek, de egyelőre csak ennyi a lényeg. Révész Bálint klubtulajdonos hétfőn is tárgylat átigazolási ügyben, a klub honlapján, hozzátéve: elképzelhető, hogy a héten már meg is állapodhatnak új játékossal.

A közelmúltban olyan is megjelent, hogy Révész Bálint visszahívta a klubhoz a korábbi klubigazgatót, az időközben az MLSZ versenyigazgatóságához „igazolt” dr. Barczi Róbertet, illetve a technikai vezető Krizán Sándort.

- Az igaz, hogy jó a kapcsolatunk, gratuláltam is Barczi Róbertnek a kinevezéséhez, miként gratulálok Krizán Sándornak is, hogy ő lett a megyei igazgató. Sok sikert kívánok nekik a munkájukhoz, de nem került szóba a visszatérésük - cáfolta a hírt a Nyíregyháza Spartacus tulajdonosa.

Ami az élvonalat illeti, hétfőn két csapat kezdte meg a felkészülést. A Honvéd és a Haladás játékosai már munkába álltak. A Szpari focistái egyelőre még egyéni edzéstervek alapján készülnek, az első közös gyakorlás jövő hétfőn délután lesz.

A hét végi Kelet-Magyarország-Eissmann Kupán néhányan kispályáztak, így Törtei Tamás, Pekár László, Gengeliczki Gergő és Hrabina Alex. Az új esztendő nagy boldogságot hozott Zorán Koszticséknak, hiszen megszületett a középpályás második kisfia, így már öt tagú a család.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!