Sport

2015.01.14. 11:42

Hét hétvégén hatvan meccset játszanak

Nyírbátor - Szombaton rajtol az MLSZ Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Igazgatóság által szervezett 3. Arany Fácán műfüves labdarúgó torna – Nyírbátorban.

Nyírbátor - Szombaton rajtol az MLSZ Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Igazgatóság által szervezett 3. Arany Fácán műfüves labdarúgó torna – Nyírbátorban. A tavaszi szezonra való felkészülést segítő eseményen hét hétvégén keresztül, húsz megyei csapat részvételével, összesen hatvan mérkőzést rendeznek. Az együtteseket négy – egyaránt öt gárdát felvonultató – csoportba osztották, és a csoportmeccseket követően a helyosztókat tudják le. Így valamennyi csapat találkozót játszik a március elsejéig tartó küzdelemsorozatban.

A házigazda klub kitett magáért: a kiváló minőségű nyírbátori műfüves pályába több mázsa gumigranulátumot „dolgoztak be” a napokban, hogy még puhább legyen a játéktér talaja, illetve a kapuhálókat és a szögletzászlókat is lecserélték.

3. Arany Fácán Kupa

Az 1. forduló programja:

Január 17. szombat, 10.00: Nyírmadai ISE–Nagydobosi LSE. 11.50: Nyírbátori FC–Ófehértó SE. 13.40: Tiszalök VSE– Pátrohai LSE. 15.30: Nagyecsed RSE–Tarpa SC. 17.10: Nyírgyulaj KSE–Encsencs SE.

Vasárnap, 10.00: Baktalórántháza VSE–Nyírvasvári SE. 11.50: Nagyszekeres Unio SE–Teremi SE. 13.40: II. Rákóczi Ferenc SE Szakoly–Nyírpazony SE.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!