Sport

2015.01.08. 09:21

Új év, új edző Balkányban

Balkány - Balogh Józsefre vár a feladat, hogy a megyei első osztályú csapat elkerülje a kiesést.

Balkány - Balogh Józsefre vár a feladat, hogy a megyei első osztályú csapat elkerülje a kiesést.Obsitos Norbert beváltotta ígéretét. Ahogy december végén megpedzette: az új esztendő nyitányán megnevezte azt a szakvezetőt, akire nem kisebb feladat vár, mint a balkányi futballcsapat feltámasztása. A megyei első osztályú együttes ugyanis a tizennegyedik helyre süllyedt az őszi idény végére, miközben előbb Dán Ferenc, majd ideiglenes megoldásként Ferenczi Miklós játékos-edző irányította a munkát.

A téli felkészülésnek, no meg a remélt sikeres tavaszi menetekésnek immár bizonyosan Balogh Józseffel a kispadon vág neki az előző bajnoki évadban még a topgárdák között számon tartott, a tabella harmadik pozíciójában záró legénység. A fiatal, harminchat éves tréner számára nem lesz ismeretlen a terep, elvégre 2000-ben játszott az egyesület kötelékében. Sőt, az egyébként Debrecenben élő, aktív korszakában középpályásként bevetett férfiú korábban a Tiszavasvárit is erősítette, azaz a szabolcsi közeg sem okozhat meglepetést számára.

– Megszületett az egyezség, Balogh József személyében új edzővel kezdjük az évet – jelentette be hivatalosan Obsitos Norbert, a balkányi egyesület elnöke. – A legfontosabb, hogy elkerüljük a kiesést, de azt gondolom, mindannyiunk közös szándéka, hogy minél jobban szerepeljen a csapat, amelynek ennél lényegesebben előrébb lenne a helye a tabellán. Bízunk a szakember tapasztalatában, aki a Debrecenben a Loki egyik utánpótláscsapata mellett is dolgozik, az ebben rejlő lehetőséget szeretnénk kiaknázni, de erről még korai lenne bármit mondani.

KM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!