Sport

2015.01.28. 15:07

Várdai siker, mint a kupában

Kisvárda, Nyíregyháza - Remek időben, jó műfüvön játszhatta harmadik edzőmeccsét a Nyíregyháza Spartacus. Ezúttal szerdán Kisvárdán lépett pályára Mátyus János együttese.

Kisvárda, Nyíregyháza - Remek időben, jó műfüvön játszhatta harmadik edzőmeccsét a Nyíregyháza Spartacus. Ezúttal szerdán Kisvárdán lépett pályára Mátyus János együttese. A Szpari kezdett aktívabban, több helyzetet is kidolgoztak a vendégek, míg egy várdai akció végén Erős "spinyóval" kilőtte a hosszú sarkot . Jó félóra elteltével Zofcák egy kipattanót okosan tekert a sarokba, a hajrában pedig a kisebb sérülés miatt cserét kérő Arziani helyére beállt Pákolicz fejesével a Szparinál volt az előny.

A második félidőben visszaesett a nyíregyháziak játéka, a lelkes várdaiak pedig Erős szép emelésével előbb egalizáltak, majd a hajrában a Szpariban is megfordult Dosso révén megszerezték a győzelmet. Ugyanúgy három kettő volt a vége, mint tavaly szeptember végén, a Magyar Kupában.

Kisvárda Mater Good - Nyíregyháza Spartacus 3-2 (1-2)

Kisvárda, 150 néző, v.: Takács.Nyíregyháza Spartacus: Ovszijenko (Hrabina 75.) - Szokol (Rubus, a szünetben) , Ivanovs, Fodor, Bosnjak ( Törtei, 64.) - Kostic (64.), Zofcák, Arziani ( Pákolicz, 37.p), Pekár (64.) - Halenár, Seydi (Dartsimelia, a szünetben).

Gól: Erős (18.), (70.), Dosso (84.), illetve Zofcák (32.), Pákolicz (44.)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!