Sport

2015.02.23. 14:53

Garantált a szenzációs hangulat

Csenger - A magyar U21-es válogatott szerdán Csengerben játszik a románokkal.

Csenger - A magyar U21-es válogatott szerdán Csengerben játszik a románokkal.Annyi szent, ha valahol, Csengerben egészen bizonyosan jó helyen lesz a magyar U21-es futsalválogatott. A szatmári városban garantált a telt ház, a frenetikus hangulat – erről az NB II-es bajnoki összecsapásokra érkező vendégek egész estét betöltően tudnának regélni.

Vagyis, kétség sem merülhet fel senkiben, hogy a a határmentiek méltó házigazdái lesznek a február 25-én, szerdán (kezdés: 18 óra) esedékes Románia elleni találkozónak. A körítésen semmi nem múlhat, a többi már a „mieink”, a parkettre lépő játékosok dolga.

– Ismerve a körülményeket azt gondolom, joggal bízhatunk abban, hogy szenzációs légkör fogad majd minket Csengerben – jelezte elöljáróban Fehér Zsolt, a magyar válogatott szövetéségi edzője. – Nagyjából tudjuk, mire számíthatunk a román csapat részéről, amely hozzánk hasonló szintet képvisel. Hozzáteszem, 2017-ben rendezik az első U21-es Európa-bajnokságot, erre szeretnénk ütőképes keretet kialakítani, és persze jó eredményt elérni. Éppen ezért, a cél érdekében rendkívül a fiatal társasággal dolgozunk: elég talán ha megemlítem, hogy a húsz éves Püspök Péteren a jelenlegi legidősebb játékosunk. A többiek 17-18 esztendősek, miközben például a románok más utat járnak, ők az 1994-es korosztályra építenek, de ez minket nem zavar, ettől függetlenül győzni szeretnénk. Személy szerint azért kardoskodtam, hogy itt legyen ez a meccs, ha sikeres lesz a rendezés, előbb-utóbb a felnőtt válogatott is bemutatkozhat Csengerben.

KM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!