Sport

2015.02.25. 19:58

Szép volt fiúk, szép volt Csenger

Csenger - Ahogy illik. Megadták a módját a szerdai esti programnak a csengeriek. Elvégre még soha nem rendeztek ilyen fajsúlyú eseményt a szatmári kisvárosban, amely házigazdája lehetett a Magyarország–Románia U21-es futsal válogatott mérkőzésnek.

Csenger - Ahogy illik. Megadták a módját a szerdai esti programnak a csengeriek. Elvégre még soha nem rendeztek ilyen fajsúlyú eseményt a szatmári kisvárosban, amely házigazdája lehetett a Magyarország–Románia U21-es futsal válogatott mérkőzésnek. Mivel a helyi NB II-es együttes rendre táblás ház előtt szerepel a hazai bajnoki fellépéseken, nem keltet meglepetést, hogy ezúttal is dugig megtelt a csarnok. A magyar gárda pedig meghálálta a közönség szeretét, és nem túlzás, pokoli hangulatban az első negyedóra végén már 3–1-re vezetett.

Noha a folytatásban a vendégek is derekasan iparkodtak, kiváltképp a három gólig jutó Bíró Attila tűnt ki, csak kozmetikázni tudtak a különbségen. A mieink – az egyaránt duplázó Kavalecz Márk, Hajmási Milán, Klacsák Bence trió vezérletével – meggyőző teljesítménnyel, így biztosan nyertek.

KM-KT

Futsal: U21-es válogatott mérkőzés

Magyarország–Románia 8–4 (3–1)

Csenger, 500 néző, v.: Kujbus.

Magyarország: Boldizsár M. – Klacsák B., Apatini M., Vass Á., Hajmási M. Csere: Kavalecz M., Faragó L., Bencsik R., Püspök P., Karacs D., Ragadics K., László M. Szövetségi edző: Fehér Zsolt.

Románia: Paduraru – Bíró A., Pavel, Togan, Kusmodi. Csere: Craciun, Danut, Kanyó Sz., Péter L., Dobai A., Ctin. Szövetségi edző: Kacsó Endre.

Gól: Kavalecz M. 2, Klacsák B. 2, Hajmási, Vass Á., Püspök P., illetve Bíró A. 3.Togan.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!