Sport

2015.03.16. 16:36

Inkább jól összekapták magukat

Nyírbátor, Cigánd - Pálvölgyi Balázs és Ráti Gergő a saját jövője szempontjából is fontos gólt szerzett a Cigánd ellen.

Nyírbátor, Cigánd - Pálvölgyi Balázs és Ráti Gergő a saját jövője szempontjából is fontos gólt szerzett a Cigánd ellen.

Sajátos módját választotta a motiválásnak Kovács János, a nyírbátoriak edzője a Cigánd elleni NB III-as bajnoki előtt. A rutinos szakember az eligazításkor azt mondta két támadójának, Ráti Gergőnek és Pálvölgyi Balázsnak, azzal kapták most meg a lehetőséget, hogy amennyiben nem szereznek gólt, akkor hétfőn már nem is kell edzésre jelentkezniük...

Nos, a mester vagy tudott valamit, vagy pedig nagyon megijedtek a megszólítottak, hiszen az első tavaszi győzelmét (3–2) megszerző bátori csapat első találatát Ráti Gergő, a harmadikat pedig Pálvölgyi Balázs szerezte.

– Ezek után jobbnak láttuk, ha összekapjuk magunkat – mondta a csapatát 3–1-es vezetéshez juttató Pálvölgyi Balázs. – Komolyra fordítva, a két tavaszi vereségünk után nagyon kellett ez a három pont, bár a Tiszaújváros és a Putnok ellen is gyarapíthattuk volna a pontjaink számát, csak kimaradtak a helyzetek. A cigándiak egész télen Nyírbátorban készültek, olykor napi két edzéssel, közben közös ebéddel. A mi lehetőségeink szerényebbek, általában őket váltva, este, villanyfény mellett gyakoroltunk. Szombaton azonban jobban futballoztunk, mint ellenfelünk, rászolgáltunk a három pontra.

A teljes cikk elolvasható a Kelet-Magyarország március 17-i számában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!