Sport

2015.03.25. 10:59

Mosolygós évadnyitóra készül a Car-Go RallyeTeam Sport Egyesület

Hétvégén a Hungaroringen kezdi az idei évet a nyíregyházi Car-Go RTSE, ahol ekkor rendezik meg - immár 7. alkalommal - az Örömautózást a beteg gyermekekért.

Hétvégén a Hungaroringen kezdi az idei évet a nyíregyházi Car-Go RTSE, ahol ekkor rendezik meg - immár 7. alkalommal - az Örömautózást a beteg gyermekekért.

- Aki nyomon követi Egyesületünk pályafutását, tudhatja, hogy mindig nagy hangsúlyt fektettünk a motorsport népszerűsítésére, bemutatására! Szívesen vettünk részt Nyíregyháza és térsége rendezvényein, ahol kiállított versenyautóinkat bárki megtekinthette és a kormány mögé ülve egy kis időre úgy érezhette magát mintha a rajtrácson állna! - mesélt Romanovits Árpád autóversenyző és Farkas Szabolcs navigátor az elmúlt évek közösségi rendezvényein történt megjelenéseikről.

- Az hamar egyértelművé vált, hogy a gyerekek élvezik legjobban az ilyen bemutatókat, ezért külön öröm számunkra, hogy részt vehetünk a 7. Örömautózáson! Itt beteg gyerekek arcára csalhatunk mosolyt akik akik egy - egy körön navigálhatnak pilótánknak az autóversenyzés hazai fellegvárában, a Hungaroringen! - mondta Görögh Zoltán, az Egyesület alelnöke.

- A gyermekek számára az autóversenyzés élményén felül a felhívásunkra összegyűjtött játékokat is szállítjuk a hétvégére, így minden bizonnyal nem csak az életre szóló emlékkel, de egy-két kisebb apró ajándékkal, plüssállattal is gazdagodhatnak! - tette hozzá Dobránszky Márta az Egyesület elnöke.

Az eseményről a csapat képes beszámolóval jelentkezik majd, mely honlapjukon lesz megtekinthető az alábbi linken: www.cargorallyeteam.hu

- Dobránszky Márta Anikó, Car-Go! Rallye Team S.E, Elnök -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!