Sport

2015.03.13. 14:54

Pikáns meccsel kezdik a rájátszást

Nyíregyháza - A Tatabánya vendégeként Oroszlányban folytatja az amatőr női NB I-ben a Nyíregyházi KS.

Nyíregyháza - A Tatabánya vendégeként Oroszlányban folytatja az amatőr női NB I-ben a Nyíregyházi KS.

Ahogy az elmúlt években rendre, úgy ezúttal is a felsőházi rájátszásban érintett a Nyíregyházi KS az amatőr női NB I-ben. A második szakasz első meccsét a Tatabánya ellen idegenben játssza a Keleti csoportot a harmadik helyen záró csapat, és csak azért nem helyes, hogy Tatabányán, mert az ellenfél teremgondjai miatt Oroszlányban rendezik a szombaton 13 órakor kezdődő mérkőzést. Márpedig a tatabányaiak elleni párharcnak a tavaly áprilisi, csaknem botrányba fulladt összecsapás óta van pikantériája.

– Azóta szinte csak az edző jelenti az állandóságot az ellenfelünknél, a játékoskeret teljesen kicserélődött, a tatabányaiak lecsaptak azokra a TF-es és a BEAC-os kosarasokra, akikre a fővárosi klubjukban nem tartottak igényt – mondta Farkasinszki Gyuláné edző, akinek tanítványai tavaly éppen a szombati ellenféllel szembeni párharcban harcolták ki a bronzérmet. – Egy vereséggel zárták az alapszakaszt, csakúgy, mint a TFSE. Nehezebbnek ígérkezik a rájátszás, mint az előző éviek, a jelek szerint a nyugati ágról is komoly ellenfelekkel játszhatunk.

A teljes cikk elolvasható a Kelet-Magyarország március 14-i számában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!