Sport

2015.04.15. 10:57

Újoncként az élen zártak és feljebb léphetnek

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Egy fordulóval a vége előtt mindhárom dobogós hely sorsa eldőlt az asztalitenisz megyei csapatbajnokságban.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Egy fordulóval a vége előtt mindhárom dobogós hely sorsa eldőlt az asztalitenisz megyei csapatbajnokságban.

Az újonc Trió-Maxi-Nyíregyháza csapata az Apagy SE IV elleni idegenbeli győzelmével bebiztosította a bajnoki győzelmét a megyei csapatbajnokságban, így jogot szerzett arra, hogy az őszi folytatásban az NB III-ban szerepeljen. A Mátészalka Záhony elleni pontvesztésével egy fordulóval a vége előtt az is eldőlt, hogy a második helyen az Apagy SE IV végez, míg a szalkaiak a harmadik pozícióban zárnak.

Hotel Fenyves megyei csapatbajnokság, 21. forduló

Apagy SE IV–Trió-Maxi-Nyíregyháza 6–12

Győztek: Kiss Z. 3, Ráti S. 2, Benga 1, illetve Németh T. 4, Joó Z. 3, Zolcsák 2, Roskó, a Németh T., Zolcsák és a Roskó, Joó Z. páros 1-1.

Mátészalkai MTK–Záhonyi VSC 9–9

Gy.: Varga S., Lukács B. 3-3, Szabó A., Nagy N. és a Lukács B., Varga S. páros 1-1, illetve Sütő L. 4, Petró L., Lovácsi 2-2, a Sütő L., Petró L. páros 1.

ATC Nagykálló–Nyírbátori ASE III 11–7

Gy.: Szák 4, Hriczu 3, Jónás S. 2, Papp S. és a Jónás S., Mészáros S. páros 1-1, illetve Majoros M. 3, Farkas V. 2, Veress A. és a Majoros M., Veress A. páros 1-1.

Fehérgyarmat VSE II–Ajak SE 2–16

Gy.: Bodó Á. 2, illetve Szabó J., Spekker L. 4-4, Bacsó A. Filep T. 3-3, a Szabó J., Spekker L. és a Bacsó A., Filep T. páros 1-1.

Nyírpazony SE–Vitka SE 9–9

Gy.: Vaszlovics, Tarkó, Lippai Cs. 2-2, Szűcs L., a Vaszlovics, Lippai Cs. és a Deák D., Szűcs L. páros 1-1, illetve Orosz F. 4, Lakatos Sz. 2, Matuzsa Fábián F. 2/1-2/1, Bányász Zs. 1.

Kék SE–Nyírtét KSE 15–3

Gy.: Csiszár L., Pásztor T. 4-4, Tóth T. 3, László J. 2, a Tóth T., Csiszár L. és a Pásztor T., Szőllősi B. páros 1-1, illetve Garad 2. Gulyás A. 1.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!