Sport

2015.06.05. 18:53

Sebektől vérezve is győzni akarnak

Nyíregyháza - Amerikai focistáink itthon zárják az alapszakaszt és készülnek a rájátszásra.

Nyíregyháza - Amerikai focistáink itthon zárják az alapszakaszt és készülnek a rájátszásra.

A Nyíregyháza Tigers biztosan ott lesz a honi amerikai foci bajnokságainak elitje, a HFL rájátszásában. Az alapszakaszt szombaton hazai pályán zárják a Tigrisek és bármi is legyen a végeredmény, a legjobb négy között lesznek a nyíregyháziak.

- A legfontosabbat már teljesítettük, hiszen bejutottunk az elődöntőbe - kezdte dr. Szépe József a Tigers elnöke és játékosa. - Mégsem tét nélküli a szombati találkozó, art az első négy sorrendje még nem alakult ki, ez a rájátszás párosításában döntő lehet. Sajnos sok a sérültünk, ám ezzel együtt mindent megteszünk majd azért, hogy hazai környezetben győzelemmel záruk az alapszakaszt. nehéz lesz, hogy a Cowbells nem véletlenül címvédő. Cseperkáló Péter és Roják Richárd személyében ponterős futópárosuk van, mindketten válogatottak, mikét a három remek elkapójuk. Az előzetes esélyek nem mellettünk szólnak, ám sokan ugyanígy vélekedtek a Győr Sharks és a Miskolc Steelers elleni találkozóink ellőtt. Mindkettőt megnyertünk, szombaton is odatesszük majd magunkat a siker érekében - így Szépe József.

Miként azt az elnök is említette, fontos az, hogy mi lesz a végső sorrend, hiszen a negyedik az  elsővel, a második a harmadikkal fog játszani az elődöntőben. Az pedig nem túl sportszerű a szövetségtől, hogy a korábban a pálya alkalmatlansága miatt elhalasztott Cowbells-Bartislava Monarchs mecset a jövő héten rendezik. A két csapat már tudni fogja, hogy melyik helyezéshez milyen eredmény szükséges...

Ismét jótékonykodhatnak

A szombati találkozón is érvényes a Tigers jótékonysági felhívása. Akinek van otthon felesleges ajándéka, könyve, vigye ki a mérkőzésre, mert a klub eljuttatja majd a nyíregyházi kórház gyermekosztályára.

KM-ML

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!