Sport

2015.07.10. 19:28

Erősítés a béke újfehértói szigetén

Balkány, Újfehértó, Rakamaz - Zajlik az élet a megyei másodosztály Rakamaz Takarék-csoportban. Az első osztályból kiesett Balkánynál Mirgai László, míg Rakamazon Madalina György, tehát két sok sikert megélt edző állt munkába.

Balkány, Újfehértó, Rakamaz - Zajlik az élet a megyei másodosztály Rakamaz Takarék-csoportban. Az első osztályból kiesett Balkánynál Mirgai László, míg Rakamazon Madalina György, tehát két sok sikert megélt edző állt munkába. Ráadásul az érintett együttesek – a hírek szerint – jelentős erősítésbe kezdtek. Ehhez képest a legutóbbi bajnoki évadban a harmadik helyet megkaparintó Újfehértó a béke szigetének számít. Legalábbis jóval csendesebbek telnek a a napok.

Az Urr László irányította együttesnél egyelőre egyetlen játékos, Vass Gergő további sorsa bizonytalan, miközben „combosodott” a keret. Méghozzá két napkori labdarúgó csatlakozásával: a védő Pallai Gergő mellett Somogyi László bevetésével számolhat az edző.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!