Sport

2015.08.11. 18:19

Friss erőkkel Nagykátára

Nagykáta, Kisvárda - A bajnoki az elsődleges, de az eddig kevesebb lehetőséghez jutóknak ki kell harcolni a továbbjutást.

Nagykáta, Kisvárda - A bajnoki az elsődleges, de az eddig kevesebb lehetőséghez jutóknak ki kell harcolni a továbbjutást.

Egymásra találtak a felek a labdarúgó Magyar Kupában, az országos főtáblán kisorsolt első fordulós mérkőzést szerdán 17 órától rendezik a Pest megyei I. osztályban szereplő csapat otthonában. A felek közötti két osztály különbség alapján egyértelműen az NB II-es várdaiak a favoritok, de vajon a két hazai vereséggel startoló csapatnál milyen szerepet tölt be ez a mérkőzés?

– Elsődlegesen a szombati, Szeged elleni újabb hazai bajnokira készülünk, így aztán azok lépnek fel a kupában, akik eddig kevesebb lehetőséghez jutottak – vetítette előre Soós Imre, a kisvárdaiak vezetőedzője. – Ezzel együtt nem is lehet más célunk, mint a továbbjutás, hiszen van annyira bő és erős a keretünk, hogy akár két egyenértékű sort is ki tudunk állítani. Megvannak a szükséges információink az ellenfélről, most jutottak fel a megyei másodosztályból, de nekünk elsősorban a magunk dolgával kell törődni.

A teljes cikk elolvasható a Kelet-Magyarország augusztus 12-i számában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!