Sport

2015.08.12. 08:40

Jobbak lesznek a balátlövővel

Nyírbátor - Az erősítések mellett Kovács Ákos visszatérése is okok ad az optimizmusra Nyírbátorban.

Nyírbátor - Az erősítések mellett Kovács Ákos visszatérése is okok ad az optimizmusra Nyírbátorban.

A munka dandárjánál tart a Nyírbátor NB I B-s férfi kézilabdacsapata. A második vonalban újonc legénység egy hétig Debrecenben készült – napi három edzéssel. Mindeközben az első gyakorló mérkőzést is programba iktatta a szakmai stáb: Váczi Sándor „fiai” 35–20-ra nyertek az NB II-es Balmazújváros II-vel szemben.

Miként arról már beszámoltunk, a szabolcsi klub öt játékossal erősített a nyáron, ugyanakkor ketten elköszöntek. A bátoriak optimizmusát növelheti, hogy tulajdonképpen Kovács Ákos személyében tovább „combosodott” a keret. A felettébb balszerencsés balátlövő – súlyos térdsérülés miatt – csaknem egy teljes évet hagyott ki: két műtét és megannyi tétlenséggel eltöltött hónap után tért vissza a pályára. Márpedig, ha formába lendül egyértelműen nagy hasznára lehet a bennmaradásért küzdő együttesnek a bajnoki szezon során.

Minden bizonnyal őt is beveti majd a tréner szeptember derekán, amikor a Magyar Kupa első fordulójában Hajdúböszörménybe hivatalos a Nyírbátor. Addig, persze még jó néhány izzasztó tréning vár a társaságra...

Névsor

A Nyírbátor NB I B-s férfi kézilabdacsapatának nyári változásai

Távozott: Pisák Tibor (Kisvárda), Csébi Zoltán (?)

Érkezett: Bíró Ádám (Ferencváros), Kőrizs István (Nyíregyházi KC), Albecz Bence (Mezőkövesd), Csonka Péter (Hajdúnánás), Kiss Imre (Debreceni EAC)

KM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!