Sport

2015.08.14. 14:13

Most jön a legnehezebb meccs

Kisvárda - Huszonnyolc fordulóval a vége és a Szeged elleni meccs előtt Soós Imre nem tart attól, hogy ne teljesülhetne a cél.

Kisvárda - Huszonnyolc fordulóval a vége és a Szeged elleni meccs előtt Soós Imre nem tart attól, hogy ne teljesülhetne a cél.

Az így vagy úgy, de balul elsült két hazai mérkőzés után harmadszor is hazai pályán fut neki az első pont, vagy inkább győzelem megszerzésének a Kisvárda Master Good csapata. Az NB II újonca régi ismerőst, a 2013-ban a feljutásért kiírt osztályozón legyőzött Szegedet fogadja szombaton 17.30-tól.

– A három közül a legnehezebb mérkőzésünk következik, és nem csak azért, mert nyerni kell – vetítette előre Soós Imre, a várdaiak vezetőedzője. – Nagyon szervezett csapat látogat hozzánk, amely más stílusban futballozik, mint az elmúlt évben, köszönhetően annak, hogy Klausz László személyében új edzője van. A siófoki mérkőzésük felvételéből kiindulva egy kis keménységért sem mennek a szomszédba a szegediek, így sok múlik azon, hogy milyen lesz a játékvezetői felfogás, illetve adott esetben nekünk is fel kell majd venni a kesztyűt. Összességében úgy érzem, hogy a mi keretünk jobb minőséget képvisel, az összeszokottság viszont a Szeged mellett szól, hiszen a másfél-két éve együtt játszó csapatban csak minimális változás történt a nyáron.

Nem elsősorban a nagykátai kupamérkőzésen aratott szerdai 12–0-s győzelemből kiindulva, de úgy tűnik, a várdaiak futballjával nincs különösebb probléma, ám a bajnokin az eredményesség még hiányzik.

– Én is így látom, és biztos vagyok benne, hogy a kitűzött célt el fogjuk érni – véli Soós Imre. – Nincs már olyan sok hátra, csak huszonnyolc mérkőzés, és nem feltétlenül a bajnokság elején kell jól állni, hanem majd a végén. Ezzel együtt el kell kezdenünk a pontok gyűjtögetését, mert hiába jó a csapat, a győzelmek hiánya előbb-utóbb görcsösséget okozhat, és ezt mi szeretnénk elkerülni.

A teljes cikk elolvasható a Kelet-Magyarország április 15-i számában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!