Sport

2015.08.29. 13:13

Nem volt más választás

Nyíregyháza - Roma Flóra hiszonegy évesen, sorozatos sérülések miatt abbahagyta a röplabdát.

Nyíregyháza - Roma Flóra hiszonegy évesen, sorozatos sérülések miatt abbahagyta a röplabdát.

Nem nyerő a huszonegy. A lapjárásnak az égvilágon semmi köze ahhoz, hogy Roma Flóra ennyi évesen önként, de egyáltalán nem dalolva döntött. Mégpedig arról, hogy kiszáll a Fatum-Nyíregyháza élvonalbeli női röplabdacsapatából. A center visszavonulót fújt, befejezettnek tekinti pályafutását.

Noha augusztus elején annak rendje és módja szerint elkezdte a felkészülést, néhány edzés után arra a felismerésre jutott – nincs értelme folytatni. A makacs sérülések a testét, miként a lelkét egyaránt megviselték.

– Nem terveztem azt, hogy 21 évesen abbahagyom a röplabdát, viszont jelenlegi állapotomban úgy éreztem, hogy nincs más választásom – indokolta elhatározását Roma Flóra. Mindezt, persze nem volt könnyű kimondani. – Az elmúlt három bajnoki szezon nagy hatással volt rám és nem pozitív értelemben. A sorozatos sérüléseimet kudarcként éltem meg. Nyár eleje óta gondolkoztam ezen a döntésen, amit sajnálatos módon senkivel nem volt lehetőségem megosztani, egészen augusztusig, amikor besokalltam, mivel az első labdás edzésünket is sérüléssel indítottam. Most ugyan szomorú vagyok, hiszen a röplabda az életem részévé vált, a csapattársaimmal együtt. Másrészt bizakodó vagyok a jövőmet tekintve, mivel tanulmányaim fontosak számomra. Úgy gondolom, rengeteg lehetőség áll előttem, nem zárom ki, hogy a röplabda terén is, azt viszont nem tudom, mikor es hol. Köszönöm ezeket a szép éveket Nyíregyházának, édesapámnak, a csapattársaimnak és a szurkolóknak a bíztató szavakat.

Remélem meg találkozunk!

KM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!