Sport

2015.08.12. 19:25

Tucatnyi kisvárdai gól Nagykátán

Kisvárda - A labdarúgó Magyar Kupa szerdai mérkőzésén az NB II-es Kisvárda Master Good magabiztos, 12-0-s győzelmet aratott a Pest megyei I. osztályú Nagykáta otthonában.

Kisvárda - A labdarúgó Magyar Kupa szerdai mérkőzésén az NB II-es Kisvárda Master Good magabiztos, 12-0-s győzelmet aratott a Pest megyei I. osztályú Nagykáta otthonában.

Nagyon hamar megtörte ellenfele lelkesedését a Kisvárda Master Good a szerdai kupamérkőzésen, márpedig alacsonyabb osztályú csapat ellen ez a fölényes győzelem kulcsa. A Pest megyei I. osztályban szereplő Nagykáta otthonában már a második percben betalált Rajczi Péter, a 20. és 23. perc között pedig három várdai gól született, így az első félidő felénél már 0–5 volt az állás.

Bár a második félidőt is góllal indította a vendégcsapat, sokáig úgy tűnt, ebben a játékrészben már spórol a gólokkal a Várda, mígnem az utolsó negyedórában további négyet szerzett, és meg sem állt az egy tucatig. Az NB II-es csapat magabiztosan jutott tovább a Magyar Kupa első fordulójából.

Magyar Kupa: országos főtábla, 1. forduló

Nagykáta SE–Kisvárda Master Good 0–12 (0–7)

Nagykáta, 200 néző, v.: Bogár G.

Nagykáta: Lengyel J. – Czakó II Norbert, Lovasi, Horváth G., Komonyi (Szigedi, a szünetben), Hajdú M., Szalkai, Kiss Á., Czakó I Norbert (Majzik, a szünetben), Mohácsi G. (Lakatos L., 77.), Héger. Edző: Tóth István.

Kisvárda: Ivancsics A. – Fazakas (Koronczi, 77.), Hidi N., Hegedűs T., Hadaró, Csilus T., Müller Zs., Nagy R., Kulcsár K. (Rézinger, 85.), Eszlátyi, Rajczi (Molnár R., 77.). Vezetőedző: Soós Imre.

Gól: Rajczi (2., 8. és 23.), Hegedűs T. (20.), Nagy R. (22.), Kulcsár K. (29. és 76. – a másodikat 11-esből), Eszlátyi (40. és 46.), Csilus T. (80. és 85.), Rézinger (89.).

Mesterszemmel

Soós Imre: – A továbbjutás volt a legfontosabb, és azt magabiztos játékkal értük el, mondjuk láttuk azokat a hibákat is, amelyeket ki kell javítanunk. Örülök annak, hogy a sérülésből visszatért játékosok, tehát Rajczi Péter, Hegedűs Tibor, Nagy Róbert és Kulcsár Kornél mind-mind gólt szereztek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!