Sport

2015.09.09. 18:15

Egy napig tartott Fucsovics genovai kalandja

Előbb egyesben, majd párosban lépett pályára a genovai ATP-challengertornán a teniszező Fucsovics Márton.

Előbb egyesben, majd párosban lépett pályára a genovai ATP-challengertornán a teniszező Fucsovics Márton.Miként legutóbb, a US Open selejtezőjének második fordulójában, úgy szerdán a genovai ATP-challengertorna (108 500 euró, salak) első kanyarjában is 6:2, 6:0-s vereséget szenvedett Fucsovics Márton (200. a világranglistán). A nyíregyházi teniszező az első helyen kiemelt spanyol Albert Ramos-Vinolastól (58.) kapott ki 62 perc alatt, sajnos nem sikerült úgy megszorongatni az olaszországi torna címvédőjét, mint a tavalyi elődöntőben.

A délutáni párosparti úgy indult, hogy talán sikerül vigasztalódni, hiszen Fucsovics, oldalán a cseh Jan Satrallal az első szettben végig brékelőnyben volt, de az argentin Guillermo Duran, Horacio Zeballos duó utolérte őket, és végül rövidítésben hozta a játszmát. A másodikat már simábban, így Marciék 7:6 (7–4), 6:3-ra veszítettek, amivel az elsőszámú magyar teniszező számára véget is ért a genovai megmérettetés.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!