Sport

2015.09.21. 17:19

Nemcsak nyeretlenek, már sereghajtók is a nyírbátoriak

Nyírbátor - Fogynak az olyan jellegű mérkőzések, amikor az NB III-as nyírbátori futballcsapat a közvetlen riválisok ellen találkozik.

Nyírbátor - Fogynak az olyan jellegű mérkőzések, amikor az NB III-as nyírbátori futballcsapat a közvetlen riválisok ellen találkozik.

A harmadik egymás követő hazai döntetlennek a harmadik módját választotta a Nyírbátori FC: a két-, illetve egygólos előnyről elvesztegetett pontok után a Felsőtárkány elleni szombati 1–1 úgy alakult ki, hogy a bátoriak kapaszkodtak a vendégek vezetését követően. A nyeretlenség mellett külön nyomasztó, hogy a bátoriak már az utolsó helyen tanyáznak (az eddigi sereghajtó Diósgyőr II 3–0-ra verte a REAC-ot, és ezzel előzött), pedig ha a közvetlen riválisnak tűnő Tiszaújvárost és Felsőtárkányt is legyőzik hazai pályán, akkor ez a két csapat most biztosan mögöttük lenne.

– Ez így van, ráadásul fogynak az ilyen jellegű meccseink is – értett egyet a megállapítással Tóth Tibor. – Pedig állítom, ez a Felsőtárkány sem jobb csapat, mint a miénk, csak őket elkerülték az olyan traumák, amelyek bennünket érték a két hétgólos vereséggel. A jelek szerint még mindig nem tudtunk teljesen túllépni a történteken.

A teljes cikk elolvasható a Kelet-Magyarország szeptember 22-i számában.

Ezek is érdekelhetik