Sport

2015.10.12. 16:55

Nyírbátori FC - A kapott góllal még nem dől össze a világ

Nyírbátor - A Nyírbátori FC NB III-as futballcsapata nem tudott javítani gyászos idegenbeli mérlegén.

Nyírbátor - A Nyírbátori FC NB III-as futballcsapata nem tudott javítani gyászos idegenbeli mérlegén.

Nem szakadt meg a Nyírbátori FC rossz sorozata, az NB III-as futballcsapat az ötödik idegenbeli fellépésén az ötödik vereségét szenvedte el. Pedig az újonc Somos SE elleni salgótarjáni mérkőzés szünetében nem voltak rosszak a bátori kilátások, ám a gólnélküli első játékrész ellenére 3–1-es vereség lett a vége.

– Az első negyvenöt percben kifejezetten jól és fegyelmezetten futballozott a csapat – állította Ambrusz Árpád megbízott játékos-edző, aki sérüléséből adódóan kettős funkciójából csak a kispadról is művelhetőt gyakorolta szombaton. – Nekünk voltak helyzeteink, az ellenfél egyszer veszélyeztetett egy pontrúgást követően. Így aztán a szünetben arról is beszélgettünk az öltözőben, hogy miként tudjuk megnyerni a mérkőzést, aztán kimentünk a folytatásra, és tíz perc alatt szinte mindent lerendeztünk a magunk kárára. Visszatérő a jelenség, holott jó lenne, ha tudatosulna bennünk, a kapott góllal még nem dőlt össze a világ, nem törvényszerű, hogy szétessen a csapat játéka.

A teljes cikk elolvasható a Kelet-Magyarország október 13-i számában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!