Sport

2015.12.14. 11:12

Ebből nem kérnek többet

Nyírbátor - Váczi Sándor edző szerint kizárt, hogy a Bátor még egyszer pénteken lépjen pályára.

Nyírbátor - Váczi Sándor edző szerint kizárt, hogy a Bátor még egyszer pénteken lépjen pályára.

Balul sült a Nyírbátor utolsó idei fellépése. Az NB I B-a férfi kézilabdacsapatra nagy csapást mért a Kecskemét, mindazonáltal a tizenöt gólos vereség bizonyos a szempontból nem osztott-szorzott. A szabolcsiak a kilencedik helynél lejjebb nem zuhanhattak, más kérdés, hogy ezt a péntek esti kiruccanást sokáig emlegetni fogják.

– Mire észbe kaptunk és felocsúdtunk, már nyolc gól volt oda – ecsetelte a gárdát sújtó megpróbáltatásokat Váczi Sándor, a Nyírbátor edzője. – Borzasztó meccs volt... Kezdődött azzal, hogy négy játékos hiányzott, a köd miatt pedig több, mint négy órát utaztunk. Annyira amatőrök nem vagyunk, hogy még egyszer belemenjünk hasonló szituációba. Azt gondolom kizárt, hogy valaha pénteken pályára lépjünk bajnoki mérkőzésen. Jobb a Kecskemét, ennyi azonban nincs a két csapat között, a körülmények következtében azonban semmi esélyünk nem maradt. Jó, hogy vége, számunkra idény nagyon hosszú volt az idény. Az őszi szereplés azt mondatja velem, kevesen vagyunk, erősítésre szorulunk, ha el akarjuk érni célunkat.

KM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!