Sport

2016.01.15. 10:13

Tisztességesen búcsúzott a kupától a Nyírgyulaj

Nyírgyulaj - Érvényesült a papírforma: a Nyírgyulaj mindkétszer alulmaradt a Győrrel szemben.

Nyírgyulaj - Érvényesült a papírforma: a Nyírgyulaj mindkétszer alulmaradt a Győrrel szemben.

Ahhoz képest, hogy a két klub lehetőségei közötti különbséget zongorázni lehet, a Nyírgyulaj tisztességesen helytállt a Győri ETO ellen a futsal Magyar Kupa negyeddöntőjében. Nem csak a csütörtökön késő este, Nyírbátorban rendezett visszavágón – már az első meccsen is. A kisalföldi városban elszenvedett 10–4-es vereséget követően ezúttal is alulmaradt a nyírségi együttes, mindazonáltal így sincs szégyenkezni valója. A vendégek négy góljából hármat légiós szerzett, a magyar válogatott Harnisch találata volt a kakukktojás.

A gyulajiak búcsúztak a sorozattól, az élvonalbeli bajnokságban viszont tovább domboríthatnak. Hétfőn a Veszprémet fogadják, amely összecsapás nagyban befolyásolhatja a felsőházi rájátszásért vívott küzdelem végkimenetelét.

KM

Futsal

Magyar Kupa, negyeddöntő, visszavágó

Nyírgyulaj–Győri ETO 0–4 (0–2)

Nyírbátor, 200 néző, v.: Erdélyi T., Szűcs L.

Nyírgyulaj: Kriston D. – Angyalos A., Siska G., Kovács I., Nagy I. Csere: Lovas N.., Pallai G., Berecz Zs., Varga D., Czerula Zs., Tóth B. Játékos-edző: Lovas Norbert.

Gól: Rodriguez, Solano, Harnisch Á., Vinas

Továbbjutott: a Győri ETO, 14–4-es összesítéssel, kettős győzelemmel

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!